Vi har en vinnare!

 

Nu har vi dragit en vinnare här! Lika stora lappar med nummer på. Alla fick ett nummer, i den ordningen ni lämnade era svar. En del av er fick då också ert nummer på två lappar, eftersom ni länkat på något vis. Sedan la vi ut alla lappar på golvet och Noria drog en lapp. På den lappen stod det 2. Den andra kommentaren jag fick i tävlingen kom från Anders.

Stort grattis Anders. Jag hoppas att din fru/sambo blir glad över det fina smycket från Mattssons guld. Du har snart ett mail från mig. Om jag får din adress så skickar jag smycken inom några dagar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Vi har en vinnare!

  1. Anders
    5 augusti, 2011 at 13:19 (13 år ago)

    Tack! Min partner kommer säkerligen bli glad. 🙂
    Ha en go helg!
    Anders

Leave a Reply