Vichy Capital Soleil

Lagom till seglingen gick jag och vann en mycket bra tävling. Jag tävlade om solskydd hos Liniz (som bloggar om resor och utflyktsmål och som ofta har tävlingar) och jag var en av de fem vinnarna. Och vilket paket jag vann sedan 🙂 En spray för barn med faktor 50, som vi använde på sjön idag. Lätt att smörja in, utan kladd och verkar ha gjort sitt för inget av barnen är brända. Sedan en för ansiktet, en för läpparna (som jag antar funkar lika bra runt ögonen?) och så en stor flaska för vuxna och barn med faktor 30 som dessutom var vattentät.

Läs mer om dem här. Mycket bra att de dessutom är parabenfria.

Jag vågar inte chansa med min hud längre. Jag jagar inte solbrännan. Det är inte värt det, helt enkelt. Jag älskar sol, men tänker inte dra på mig något pga av att jag vill ha lite brunare kinder några veckor innan det bleknar. Det enda som kvarstår är ytterligare 1000 leverfläckar. Grönögd, rödlätt och fräknig som jag är ska jag nog med all rätt vara försiktig. Och barnen, de ska leva med den här starka solen och det minskade skyddet från atmosfären ännu lite längre än mig. De älskar inte direkt att smörjas in, men gör det utan bråk numera 🙂 Så tack Liniz och Vichy för vinsten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply