Vill ha fler step-pass på Friskis

Igår kom jag iväg och tränade igen, efter flera dagars uppehåll. Jag fick ett infall i 16-tiden när jag insåg att det ju fanns ett step-pass vid 17. jag pratade lite med barnen, kom med några mutor och meddelade att de får haka på något som jag verkligen vill göra också- det är inte bara mamma som ska göra som barnen vill hela tiden.

Det gick bra. De fick med sig iPaden och en liten matsäck och satt längst ner. De gick till barnrummet en stund men kom sedan tillbaka igen. Efter 45 minuter började de tröttna lite, främst pga av volymen tror jag. Då gav jag mig, nöjd med att ha klarat 45 minuter. Jag hade hunnit bli varm och svettig, och idag har jag träningsvärk.

Step är helt klart det roligaste passet. ganska svårt och intensivt, så timmen går fort. Går jag på medel eller styrkemedel får jag kämpa för att hålla mig kvar, tröttnar, kollar på klockan osv. Fram för fler step-pass på Friskis och svettis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply