Vill prova Posture Performance

 

Bodystore undrar nu vem som skulle vilja prova och recensera Posture Performance. Jag räcker upp handen! Det är ju inte bara det att jag gillar att prova nya saker, utan här har jag verkligen ett behov. Jag har dålig hållning och fortfarande rätt svag i core-partiet. Jag får besvär av min hållning, huvudvärken kan säkert hänga ihop med det. Dessutom är det inte särskilt klädsamt! Jag köpte ett avlastningsband av något slag när Noria var liten och jag bar både henne och Vilmer som var knappt två när hon kom.

Denna ser betydligt bekvämare ut än den jag har. Mitt band sitter lite hårt under armarna och skaver.

Får jag chansen att prova den så ska jag verkligen prova den. Både hemma och ute på språng. I jobbet kommer den absolut att behövas också. Jag vet att det gör ont i ryggen att ha ettor, bänkarna är små….. Som lärare står man hela tiden, eller sitter på golvet. Min katederstol används i princip bara när eleverna slutat.

Jag hoppas att jag får chansen att prova! Anmäl ditt intresse också! Kolla Bodystores facebooksida för info 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply