Nytt smink, trött och rynkkrämstävling

Jag vill väldigt gärna vinna denna antirynk rosenkräm från svenska Rosenserien. Det är en 100 % naturlig produkt som är en intensivt fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm. Rosenkrämen innehåller parakrasse som har en dokumenterad effekt mot linjebildning i huden samt är rik på antioxidanter och fettsyror från vegetabiliska oljor som kan fördröja åldrande processerna i huden. Rosenkräm antirynk är även nominerad till ”Årets Svenska Produkt”! Tävling om Rosenkräm antirynk finns på Emma-Lous blogg:http://www.mondoblog.se/emmalous/2013/03/20/tavling-vinn-antirynkkram-rosenkram-fran-rosenserien/

 

IMG_8626 (Large)

Enda fördelen med att vakna alldeles för tidigt när man ska ge sig iväg med barnen hela dagen är att man hinner fixa sig ltie. Jag har provat mitt nya smink. Jag gillar allt jättemycket. Läppstift är lite ovant men me like!

Vilmer vaknade 4.40 i morse, och det hör inte till vanligheterna. Han sover så gott och nu under lovet så länge att vi fått väcka honom. Oroliga ben, sa han, kanske växtvärk då gissar jag. Han låg mellan oss ett tag, men egentlgien vet jag att han inte kan sova där. Efter någon timme eller så gick han in på sitt rum, satte på Bamse och läste en bok när skivan var slut. Nu vid 6.20 frågade han om det inte var morgon nu ändå….

Det blir en stor kaffe i termosmuggen upp till Gävle och så en likadan hem. Jag var uppe i varv efter gårdagens VIP-stund med efterföljande friska cykeltur hela vägen hem. Jag låg bra länge och lyssnade på min talbok och tror jag somnade framåt halv 2. Men men, det är ju inte hela världen. Jag ska ju få träffa Moa och barnen idag och få några goa timmar i Gävle 🙂

Nu tänker jag hoppa in i duschen för hårtvätt. Det var en vecka sedan jag tvättade håret men eftersom det varit flätat märktes det inte. Idag ska jag dock till flätproffset Moa, så jag passar på att tvätta håret så jag kan få ett par nya fina flätor att ha i håret en vecka eller så 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply