Vill vinna skor från Calou hos Vitt eller svart

20140620-162251.jpg20140620-162306.jpg

Nyss hemkomna från Disagården där vi firat midsommar och födelsedag. Lite kallt och lite blåsigt, men bara några droppar regn. Nu ska vi slappa en stund innan vi äter middag. Slappa för mig innebär att jag slår mig ner med bok och kaffe i loungen och att jag läser några bloggar 🙂

…. och tävlar!!  Hos Vitt eller svart finns nu en jättefin tävling där man kan vinna valfria skor från Calou. Det finns verkligen underbara skor och valet skulle bli svårt. Men om jag har turen att vinna tror jag att jag skulle välja ett par Ninni blå, just för att de nog skulle vara jättefina till jeans, jeanskjol, mina nya blå linnebyxor mm Jag är inte van att gå i klackar så något högre vågar jag mig inte på!

Kjolen på bilden hittade jag på loppis för några veckor sedan, och häromdagen hittade jag en underbar jeanskjol på Återbruket också. Nu fattas bara ett par fina dojor 🙂

Tävlingen hittar du här.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply