Vilmer på tårtan, i lego-typsnitt

Nu har vi pysslar lite till här hemma. Det var allt lite pillrigt att få till det. Jans ser betydligt bättre ut än min, men det är ju liksom nästan hans jobb att vara bra på typsnitt och nyanser, och att inte ge sig när det inte blir riktigt bra.

Vi började med att skriva ut namnet och klippa ut bokstäverna. Dessa la vi på den vita marsipanen och skar runt. Sedan över på svart marsipan och skar runt. Över med allt på gult sugarpaste och skar lite till och så på röd marsipan. Det går lika bra att göra allt i marsipan eller allt i sugarpaste också. Anledningen till att jag blandade var att jag redan hade gul sugarpaste och tyckte det var onödigt att färga marsipan också. Den svarta marsipanen fick jag av Carro, som köpt den så. Den röda färgade jag med hushållsfärg.

Det tog längre tid än vad det kanske är värt, men å andra sidan måste man ju börja träna någon gång om man ska bli duktig. Jag har nu bestämt mig för att börja köpa in och önska mig, samla på mig saker då och då, tex färger, glitter, utstansare, spritsar osv.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply