Vilodag

 

 Idag är det en vilodag, nästan i alla fall. Jag kunde inte låta bli att ta en promenad på lunchen bara. Man hinner dock inte så långt på ca 25 minuter, men många bäckar små.

Jag har träningsvärk i hela överkroppen efter lek på Turbo i söndags. Jag gjorde motsatta chins, vad de nu kan heta. Alltså kasta mig upp med hjälp av ”kudde” under för att sedan hålla kvar och gå långsamt ner. Jobbigt, jag är inte stark i armarna….

Igår sprang jag. Vilmer tränade judo så jag joggade upp till mammas jobb, ca 2.5 km, drack en kopp te och pratade lite för att sedan jogga tillbaka igen. Det räckte. Lite underhållsjogg då där. Det var underbart väder, innerstan är ju så fin i kvällssolen och snödropparna blommar.

Jag fick hem ett par flaskor från FlipBelt häromdagen. De fick följa med. Det är inte alltid jag behöver med mig vätska, mest om jag springer över milen. Men igår drack jag alldeles för lite under dagen och då blir det huvudvärk för mindre på kvällen. Och till långloppen blir det kanon. Jag har så svårt för att springa och dricka ur pappersmugg samtidigt 🙂 Sitter stabilt i bältet vad det verkar, och gick att sköta med en hand.

men som sagt, idag är det inget gym och ingen jogg. Kanske bara en liten promenad till.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply