Vinn egen canvas hos mig!

IMG_4822-0.jpg

Tävlingen är avslutad. Tryckeritjänsten har utsett en vinnare, och det blir Diana som får framkalla sitt motiv på canvas. Grattis!

Förra året beställde jag en egen canvastavla, den du ser i det här inlägget. Nu är jag glad att jag har kunnat skapa en fin tävling där du kan vinna en egen framkallning på canvas. Augusti är här och du har säkert lyckats ta en och annan fin bild i sommar, varför inte göra något unikt med bilden som en canvastavla? En bild säger mer än tusen ord och att skapa ett tidlöst konstverk genom att realisera fotografiet till en medelstor tavla har bara massa fördelar. Tidigare i sommar hade radiokanalen P4 en tävling med fokus på att man skulle lyckas ta årets sommarbild, och nu kör jag på liknande upplägg.

För att delta vill jag att du svara på följande:

Beskriv motivet du vill framkalla på canvas.

Om du vill får du gärna dela tävlingen och kanske visa din bild på Facebook, egen blogg eller på instagram. (Lägg till @hanna_fornhem på instagram så att jag också ser!) För att delta ska du kommentera i detta inlägg.

Tävlingen pågår till och med söndag den 7.e augusti och vinnaren utses och meddelas personligen av tryckeritjänsten. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Comments on Vinn egen canvas hos mig!

 1. Susanne
  1 augusti, 2016 at 10:23 (8 år ago)

  Jag vill vara med o tävla! Såklart! Jag har en bild som jag skulle vilja göra till en tavla- ett bebismotiv. Jag har faktiskt ingen bebisbild uppsatt på mitt 3:e barn. Hon brukar fråga Var är min bild? Jag får så dåligt samvete!
  Bilden visar Thea när hon var liten, lagom knubbig och med fingrarna i munnen.

 2. Anna
  1 augusti, 2016 at 14:06 (8 år ago)

  Jag skulle vilja framkalla en bild på vår lilla familj. Har ingen bild med oss tre i större format. Den enda vi har är sju år år gammal. Dags att uppdatera

 3. Carro
  1 augusti, 2016 at 15:48 (8 år ago)

  Kul tävling!!! Har en bild som är rykande färsk… Barnen sitter på farfars byrgga och myser. Ser ut över sjön en solig dag i början än juli. Kärlek! Vi alla älskar platsen, sommaren, värmen och varandra!!!!

 4. Lotta
  1 augusti, 2016 at 19:06 (8 år ago)

  För ett tag sedan var hela familjen vid Kullens fyr i Skåne. Det var vindstilla och havet låg blankt. Det skiftade i olika blå färger färger och hade en blå himmel ovan. När jag fick se de vita seglen från en segelbåt mitt i det blå passade jag på att ta några kort.
  Jag fotar ofta och gärna och helst då naturbilder. Den här bilden är nog bland det bästa jag åstadkommit och det skulle vara så kul att få den på en canvas. Vill du se den så kommer här en länk:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1234659233224753&set=a.425361227487895.103960.100000420639099&type=3&theater

 5. Diana
  2 augusti, 2016 at 07:49 (8 år ago)

  När jag va liten framkallade vi en canvas på mig och min pappa och nu efter flera år skulle en ny kanvas verkligen skapa tidsperspektiv på ”dåtid” vs ”nutid”. Att komplettera den första canvastavlan men ett nytt motiv från i år är verkligen pricken över i:et.

 6. Katja
  3 augusti, 2016 at 16:31 (8 år ago)

  Har några härliga havsbilder från mitt andningshål Grisslehamn. Vore fantastiskt att sitta under mörka vintern och minnas hur havet låter och doftar.

 7. Amanda
  3 augusti, 2016 at 18:25 (8 år ago)

  Jag skulle framkalla en bild från min resa i Australien. Kanske när jag hoppade fallskärm eller när vi seglade på barriärrevet. Magiska ögonblick som jag vill föreviga.

 8. Camilla Wiklund
  5 augusti, 2016 at 13:01 (8 år ago)

  När jag var liten tog min pappa en bild på mig och min syster när vi leker på stranden. Ljuset är fantastiskt och horisonten ändlös. Den bilden skulle jag älska att ha på en stor Canvastavla.

 9. Annika Nilsson
  6 augusti, 2016 at 11:10 (8 år ago)

  En ljuvlig ögonblicksbild från låglandet ute i den afrikanska bushen. Kvällssolen lyser över den fridfulla lilla byn, där matosen börjar stiga mot skyn från de enkla spisarna där mammorna lagar läcker, färgglad mat i sin lergrytor. Barnen spelar fotboll mellan de vackra hyddorna med halmtak och gubbarna sitter och ljuger på låga pallar. Lugnet har intagit byn och snart går solen ner bakom de höga bergen långt borta i väster.

 10. Paola
  7 augusti, 2016 at 12:14 (8 år ago)

  Ååh, jag skulle vilja ge denna i present till min pappa. Jag har lagt upp en bild på IG som mikkimuz och har taggat dig. Bilden är på min pappas hemby i Italien, Vitorchiano i provinsen Viterbo. En så fantastiskt vacker och pittoresk medeltidsby. Han skulle bli så glad över en så vacker tavla.

  Delat tävlingen här: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/901341803333234

 11. Pia
  7 augusti, 2016 at 16:20 (8 år ago)

  Klart att jag vill vara med och tävla hos dig! Tävlingen har jag redan tipsat mina vänner om två gånger på Facebook och planerar att göra det även nu en tredje gång. Jag har dock valt att vänta med att skriva här, då jag ville välja motiv med eftertanke. Det är så många ögonblick som vi har lyckats föreviga och väldigt svårt att välja, så jag har i stället utgått från var en eventuell tavla ska hänga. Valet har fallit på dotterns sovrum och då var det enklare att välja. En bild på vår dotter när hon sover och ser helt ljuvlig ut. Den kommer att bli perfekt vid hennes säng❤️

 12. Annie
  7 augusti, 2016 at 17:46 (8 år ago)

  En bild säger mer än tusen ord och därför skulle jag utan tvekan framkalla en canvas på mig och min dotter. Har alltid varit i tankarna att beställa men inte bara blivit av. Rolig tävling! 🙂

 13. Lindah
  7 augusti, 2016 at 19:40 (8 år ago)

  Tog en fin bild ikväll på Meja och Lucas. En bild på äkta syskonkärlek. En bild på sista helgen på semestern. En bild som jag vill spara för alltid. Har lagt upp bilden på Instagram och hoppas på vinst.

 14. Magdalena
  7 augusti, 2016 at 20:37 (8 år ago)

  Vill gärna vara med och tävla!
  En uppdaterad, årets, bild på mina fyra barn. Min älskade fyrklöver. Vore fantastiskt att få sätta upp en fin canvas med de på väggen. Framtiden. ❤️

 15. Maria
  7 augusti, 2016 at 20:52 (8 år ago)

  Jag vill vara med och tävla. Jag skulle framkalla ett kort nerifrån mammas och pappas sommarstuga där mina barn blåser ”jättesåpbublor” det är ett sånt fint sommarminne så de skulle vara roligt att få sätta upp på väggen och kunna njuta av under de kalla månaderna.

 16. Annika M
  7 augusti, 2016 at 20:56 (8 år ago)

  Hej! 🙂 Jag vill gärna vinna en canvasförstoring!
  Det skulle bli en från denna fina men också lite oroliga sommar. Jag skulle välja ett motiv där våra söner sitter uppe på en rauk vid Folhammar på Gotland. De ser ut mot havet och solnedgången. Så vackra färger, en sådan fin kväll.

 17. Lillemor
  7 augusti, 2016 at 21:00 (8 år ago)

  Och jag har en vacker sen sommarnattsbild från min oas Skärsjön där jag som oftast landar på bryggan och njuter av stillhet och sommarnattens ljumhet. Den utsikten skulle jag gärna ta med mig in för att njuta av året om

 18. Anna-Maria
  7 augusti, 2016 at 21:00 (8 år ago)

  Jag deltar genom att visa bilden på Instagram.

 19. Petra
  7 augusti, 2016 at 21:24 (8 år ago)

  Vad kan göra sig bättre än en förstoring från sommarens segling längs västkusten. Jag har en fantastisk bild från väderöarnas högsta punkt som visar den fina yttre skärgården i Bohuslän. Den är tagen en dag med ganska mycket sjö, vackra släta klippor och tunga mörka moln som ger en härlig dramatik till bilden, platsen gör verkligen sitt namn rätta. Förhoppningen är att man skall känna saltstänken och höra vinden vina genom tavlan.

 20. Jessica
  8 augusti, 2016 at 14:59 (8 år ago)

  Då jag missade att det var här jag skulle kommentera bilden (gjorde det på instagram och taggade ditt namn) gör jag det nu. Bättre sent än aldrig….
  Bilden föreställer en soluppgång från Kreta. Numera symboliserar soluppgångar ”en ny dag, nya utmaningar” för mig. Har haft några år då jag knappt orkade ta mig igenom dagarna. Varje ny dag var en ny ”plåga”.

Leave a Reply