Vinn ett par kompressionsstrumpor från Gococo här hos mig

IMG_2164

IMG_2165

Tävlingen är avslutad. Grattis till Jessie och Fredrik, som vann den här gången. Ni har fått mail 🙂

Nu är det dags för en ny tävling här hos mig. Tävlingen är i samarbete med Gococo och vinsten är ett par kompressionsstrumpor. Två glada vinnare kommer att få träna i nya jättebra strumpor i sommar.

Jag har flera par strumpor. Jag fick hjälp att välja rätt när jag besökte Gococos monter på Allt för Hälsan i höstas. Jag springer alltid i mina och då och då har jag dem när jag styrketränar också. De har hållit sig fina och stadiga trots många tvättar.  De sitter jätteskönt runt fötterna och spänner lagom hårt runt vaderna. Kompressionsstrumpor är bra för att stabilisera vaden och öka blodcirkulationen, plus att det är bra för återhämtningen efter ett hårt pass.

Nu över till dig! Så här tävlar du:

 • Berätta vilken färg som lockar mest samt något om vilken träningsform du oftast eller helst utövar. 

Ett stort plus till dig om du sprider tävlingen på något vis. Du kan dela det här inlägget på Facebook, skriva ett inlägg på Instagram (och lägga till @hanna_fornhem och kanske #gococo eller annan passande hashtagg) eller skriva om tävlingen på din egen blogg med länk till mig. När du svarar på frågorna ovan, genom att kommentera det här inlägget, kan du berätta hur du gjort. Tack!

Tävlingen avslutas på kvällen efter VårRuset i Uppsala, 27 maj. Innan dess ska mina egna kompressionsstrumpor användas på Blodomloppet och Göteborgsvarvet 🙂

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

54 Comments on Vinn ett par kompressionsstrumpor från Gococo här hos mig

 1. Charlotte Therese Björnström
  25 maj, 2015 at 22:15 (9 år ago)

  Har delat på FB!

  De vita skulle passa mig bäst, eftersom de matchar alla slags kläder… Tänker mig att jag skulle ha nytta av dem särskilt när jag promenerar eller cyklar riktigt långt. Har dålig cirkulation och benen domnar lätt.

 2. Jessica Hellström
  26 maj, 2015 at 07:58 (9 år ago)

  Ett par lila kompressionsstrumpor skulle jag gilla att få, springer gärna minst tre gånger i veckan på skogsvägarna hemma, ett par riktigt sköna strumpor kommer garanterat att komma till användning.

 3. Mikaela
  26 maj, 2015 at 18:14 (9 år ago)

  Vita skulle passa mig bäst! Jag löptränar och är ute & går Pw varje dag!
  Har delat på fb.

 4. Annika Nilsson
  26 maj, 2015 at 20:45 (9 år ago)

  Vita!
  Löptränar och motionssimmar!

Leave a Reply