Vinn hos Helhetshälsa

  
Idag är det Thanksgiving, Tacksägelsedagen. Det är bra att ofta, inte bara idag, tänka på vad man är tacksam för. Mina fina elever skrev och målade vad de är tacksamma för, så fina texter. Många nämnde skola, att få lära sug och att få läsa. Många nämnde klasskamrater. Många nämnde sin familj, att få äta middag tillsamnans, att få tröst mm. 

Helhetshälsa har en tävling på sin facebooksida fram till 1/12. Du kan vinna ett fint paket om du berättar vad du är tacksam för.

Just nu ligger jag i soffan och känner mig nöjd med dagen. Jag har gjort mitt bästa på jobbet. Jag är tacksam över att ibland ha tid för mig själv. Idag utnyttjades den tiden till träning och jag fick med mig Susanne. Snart ska jag sätta mig vid datorn och fixa de flesta av derelativt få julklappar vi köper till de små liven i mitt liv. Det gör inget om det blir lite sent, för imorgon är det fredag! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Vinn hos Helhetshälsa

Leave a Reply