Vinn löparstrumpor från Gococo här

Äntligen en tävling igen, och självklart är den löparrelaterad och ornage 🙂 Gococo Sportswear sponsrar tävlingen denna halloweenvecka med två par orangeröda löparsockor, Light Sport. Det är en tunn löparstrumpa utan sömmar, som är förstärkt på utsatta ställen. Jag har själv ett par sådana fast i rosa och jag älskar dem. Överlever hur många tvättar som helst dessutom.

För att ha chansen på ett par kan du göra något av följande:

 • berätta i en kommentar om din senaste joggingrunda
 • gå med i gruppen Min mil denna vecka och kommentera under inlägget där att du är intresserad.
 • dela det här inlägget
 • skriv något träningsrelaterat på din instgram och lägg till #minmildennavecka @hanna_fornhem och #gococo_sportswear
 • hitta på något eget kreativt!

Oavsett vad du gör för att visa intresse är det bra om du kommenterar det här inlägget också 🙂

Lycka till! Både med löpningen och i den här tävlingen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Vinn löparstrumpor från Gococo här

 1. Helena Larsson
  31 oktober, 2017 at 15:42 (7 år ago)

  Min senaste löparrunda var på 3 km i söndags förmiddag i Jällaspåret i Uppsala. Det var en riktigt seg runda med trötta ben. Det var också väldigt blött och geggigt och då behövs ju många strumpor =)! Vill gärna vinna (y)!

 2. Åsa
  31 oktober, 2017 at 16:11 (7 år ago)

  jag har precis kommit in från veckans första löprunda, då tiden idag är knapp för både hästens och min motion blev det intervaller. 5 km sprungna km med upp/nedvarvning samt 0.5 km gåpaus mellan de sprungna km, sammanlagt 8.5 km och vi blev svettiga båda två 🙂 🙂
  nya strumpor hade inte varit dumt, springer så pass mycket nu tycker jag att de bästa löparstrumporna alltid tycks ligga i tvätten.

 3. Anna-Maria
  2 november, 2017 at 19:44 (7 år ago)

  Min senaste runda var äntligen nu ikväll. Efter 2 veckors uppehåll (livet kommer emellan Ibland och jag tappar bort träningen, dom egentligen är det som gör att jag orkar….) Det var svårt att komma ut men solen sken och efteråt kändes det väldigt bra. Lät fötterna pinna på i egen takt och tittade inte på klockan. Det gick förvånansvärt snabbt. Har ett par gococo som ”alltid är i tvättkorgen…” så ett par till hade varit kanon

 4. ann-sofi
  2 november, 2017 at 23:02 (7 år ago)

  vill vinna löpar stumpor storlek 40

 5. Jessica
  5 november, 2017 at 20:55 (7 år ago)

  Min senaste runda var igår. 8 km, men var nära att ge upp efter 6… tungt som 17 var det! Är ändå jättenöjd att jag tog mig runt. Mina första 8 km i sträck på många, många år! Följer ett löparprogram, och målet är att fixa 10 km om knappt två veckor.. Ett par nya, fina strumpor skulle peppa mig ytterligare!

Leave a Reply