Vinn underbar choklad från Almida här hos mig

IMG_9433 (Large)

 

Tävlingen är avslutad 🙂

Nu är det tävlingsdags igen. Passande nog denna temavecka är vinsten en fin ask med underbara chokladpraliner från Almida.

Du kan bestämma om de ska skickas till dig eller direkt till någon du håller av. Jag kan i så fall skicka med en hälsning från dig!

Reglerna är enkla! För att vara med och tävla vill jag att du berättar vem du helst vill bjuda på en pralin och kanske varför också. Skriv kryptiskt du, om du är rädd att mottagaren läser 🙂

För att öka dina chanser uppskattar jag om du sprider tävlingen genom att blogga om den, dela på facebook, instagram eller twitter. Meddela mig i samma kommentar vad du gjort, och lämna gärna länk så jag kan titta hur du gjort.

Tävlingen avslutas på söndag 10 februari kl 21. Om jag då får mailsvar av vinnaren direkt är ju chansen stor att chokladen finns på rätt plats, hos rätt person på Alla Hjärtans Dag.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

37 Comments on Vinn underbar choklad från Almida här hos mig

 1. Fröken M - Vinn en Mix & Go Smoothie Mixer
  4 februari, 2013 at 08:45 (11 år ago)

  Godmorgon !!
  Klart jag vill vara med och tävla om en härlig box till alla hjärtans dag !!
  Om jag har turen att vinna denna skulle jag vilja skicka den till min bästa vän Helena som tyvärr bort för långt bort för att jag själv ska kunna kika förbi och krama om henne på alla hjärtans dag !

  Delar på Fb ! Michaela ambjörnsson

 2. Susanne
  4 februari, 2013 at 08:53 (11 år ago)

  Hej hej! Jag vill så klart vinna! Jag skulle bjuda min kära, kära MAMMA på choklad! Hon är värd allt gott i världen!
  Jag delar på FB och i bloggen matveckan.blogspot.se.
  Mums!

  Hjärliga hälsningar Susanne 😉

 3. Susanne
  4 februari, 2013 at 08:54 (11 år ago)

  Äsch… skulle ju vara hjärtliga hälsningar…..

 4. Matilda
  4 februari, 2013 at 15:30 (11 år ago)

  Denna tävling vill jag vara med på!
  Efter ett sorgeår, där mitt hjärta brast stort, trodde jag att ny kärlek var långt borta. Sakta men säkert reparerades såren Och helt plötsligt träffar jag någon som väcker något i mitt sköra hjärta.
  Denna speciella någon, som fångat mitt hjärta och fått mig att tro på kärlek igen, ska få chokladpralinerna.
  /Matilda
  Delar tävlingen på FB och Instagram.

 5. Annelie Niehoff
  4 februari, 2013 at 17:41 (11 år ago)

  Min man och jag kan inte fira Alla hjärtans dag tillsammans så jag skulle vilja skicka denna chokladask till honom tillsammans med ett hemligt citat som jag bara delar med mig av om jag vinner 😉

  Vårt eget kärlekscitat!

 6. Frida Bergner
  4 februari, 2013 at 21:25 (11 år ago)

  Å, denna härliga ask skulle jag vilja ge till min underbara vän som alltid ställer upp i vått och torrt.

  Delar tävlingsinlägget på min FB-sida i mitt namn.

 7. Olivia
  4 februari, 2013 at 21:41 (11 år ago)

  Jag är med! Om jag vann skulle jag vilja bjuda mina föräldrar på denna chokladask eftersom jag själv inte tål nötter och choklad ofta innehåller spår av det. När jag är med och dom äter choklad brukar dom förklara smakerna så bra att jag förstår hur det smakar! Därför tycker jag att dom är värda att få avnjuta denna ask!

 8. Lotta
  4 februari, 2013 at 21:45 (11 år ago)

  Maken och jag firar aldrig alla hjärtans dag utan vi firar den 15e februari istället. Det var datumet för vår första träff och ett år senare förlovade vi oss.
  I år är det tio år sedan förlovningsdagen och vi har hunnit med barn, hus och giftermål också.
  Min härlige man skulle älska den här chokladen. Vi skulle kunna smaka på den tillsammans med varsitt glas whiskey som alltid passar till choklad. Ligga i sängen och tänka tillbaka på åren som gått och hoppas på många fler härliga år tillsammans.

 9. Dessie - Mamma till Alicia & Kevin
  4 februari, 2013 at 23:03 (11 år ago)

  Jag skulle så gärna vilja ge dessa underbara praliner till min sambo.
  I fem veckor har han stöttat och hjälpt mig när jag haft sjukt ont på grund av min njursten. Gråt, skrik, njurstensanfall, flera besök i veckan på akuten.. det är bara en del av vad han fått stå ut med.
  Imorgon ska jag äntligen opereras efter nästan två veckor med morfin.. det är alltså sambon som tar hand om både mig, barnen och hemmet nu.
  Jag vill ge honom dem som tack, tack för att han är den han är <3
  Tipsat!
  http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2013/02/10-februari_4.html

  Kraaam
  Dessie – Mamma till Alicia & Kevin
  dessie_2000@hotmail.com
  http://dessie.nu

 10. Isabelle
  5 februari, 2013 at 00:46 (11 år ago)

  Jag är gärna med!
  Jag skulle vilja ge chokladen till min älskade mormor som är token i choklad och alltid har massor av choklad hemma! 🙂

 11. charlotta hellström
  5 februari, 2013 at 06:00 (11 år ago)

  Hej

  Det är klart jag vill vara med och tävla, har delat länken på min facebook.

  Chokladen skulle jag dela med min äldsta dotter som kan behöva lite uppmuntran så här i vintermörkeret. Det har varit en tuff höst för henne och dessa fina praliner skulle få henne att må lite bättre, åtminstone för stunden.

  Mvh Charlotta

 12. Axdal
  5 februari, 2013 at 08:08 (11 år ago)

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna och skicka ett paket praliner till min älskade stora syster som bor 139 mil ifrån mig. hon kan även behöva lite uppvaktning nu de sista dagarna inan hon ska föda barn 🙂

  jag har tipsat på fb http://www.facebook.com/axdal87

 13. Tina
  5 februari, 2013 at 08:19 (11 år ago)

  Hej

  Jag är gärna med och tävlar, jag har delat på min FB, Tina Carlström https://m.facebook.com/?refsrc=http%3A%2F%2Fsv-se.facebook.com%2F&_rdr#!/tina.carlstrom.351?__user=100004055709929

  Jag skulle ge min älskade mormor denna fina ask. Hon älskar choklad och sen hennes man dog (morfar) får hon fira alla hjärtans dag själv. Choklad gör en alltid glad och kärleksfull så jag hoppas få ge henne lite kärlek i form av njutningsbara praliner.

  Hälsningar Tina

 14. Sanne
  5 februari, 2013 at 08:48 (11 år ago)

  Jag skulle ge asken till min lilla syster som är helt underbar och nog behöver lite choklad då hon just nu har så otroligt mycket med skolan och nationella prov. Men hon är så duktig och kämpar på och mitt i alt plugg kanske det vore bra med en chokladpaus.

 15. pamela
  5 februari, 2013 at 11:54 (11 år ago)

  Jag skulle vilja ge asken till min älskade MAMMA! Hon är det finaste jag har och hon betyder allt för mig. Jag har flyttat hemifrån till en annan stad för att plugga och kommer därför inte kunna vara hos henne på alla hjärtans dag, och därför skulle jag vilja skicka asken till henne 🙂

 16. Kajsa
  5 februari, 2013 at 12:52 (11 år ago)

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna lilla asken till mig och min älskade man. På Alla Hjärtans Dag är det nämligen exakt 5 år sedan vi blev föräldrar för första gången! Sedan vi fick vår underbara son på denna speciella dag så ligger så klart all fokus på att fira hans födelsedag. Därmed blir det inte något direkt Alla Hjärtans Dags-firande för mig och min man. Om vi vann en sån här liten speciell ask kunde vi ju fira lite extra i alla fall! =) Jag håller tummarna och hoppas på tur!
  Jag delar tävlingen på Facebook!
  Hälsningar
  Kajsa Matyi Johansson

 17. Annica
  5 februari, 2013 at 18:30 (11 år ago)

  Skulle vilja dela den här med en kille som jag har börjat dejta och båda är lite småblyga om vi ska fortsätta så på alla hjärtans dag vill jag att han och jag ska mysa ihop med barnen och äta en massa gott som denna choklad.

 18. Ronja
  5 februari, 2013 at 18:54 (11 år ago)

  Jag skulle bjuda min bästa kompis för att hon har varit den bästa kompisen man kan tänka sig i tolv år 🙂

 19. Anna Paris
  5 februari, 2013 at 19:49 (11 år ago)

  Å om jag vann skulle jag…..vilja att min mamma skulle få den som är min klippa när livspusslets bitar inte vill passa ihop och som själv varje dag kämpar med sina värkande knän. Heja mamma! Jag ska delapå facebook.

 20. Elina andersson
  5 februari, 2013 at 19:58 (11 år ago)

  Jag är med 🙂
  Skulle jag vinna så skulle jag och min låsas syster dela. Hon är världens bästa syster och finns alltid där för mig. Hon är absolut värld det.

 21. Saga
  5 februari, 2013 at 20:36 (11 år ago)

  Åh, jag är gärna med & tävlar! Delar på FB också.

  Vinner jag skulle jag bjuda min mamma på chokladen. Mamma är så osjälvisk & ställer alltid upp för mig & min familj. Hon sätter alltid sig själv i andra hand & det här skulle vara ett sätt att visa min uppskattning 🙂

 22. Mathilda
  5 februari, 2013 at 21:09 (11 år ago)

  Vill gärna vara med och tävla 🙂 Skulle vilja bjuda min kära mamma som finns där för mig och min son varje dag.

 23. Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma
  7 februari, 2013 at 11:11 (11 år ago)

  Jag är gärna med 🙂

  Jag skulle dela den här asken med min älskade sambo när vi lyxar till det med lite barnledig kvalitetstid tillsammans.

  Jag har delat på FB (Ingrid Polly)

  Kram, Ingrid

 24. marty
  8 februari, 2013 at 21:13 (11 år ago)

  Jag skulle skicka pralinerna till min väninna som numera bor massa timmar ifrån mig. Hon är värd dessa då hon nyss födde en son.

 25. Carita
  9 februari, 2013 at 13:10 (11 år ago)

  Jag skulle vilja bjuda min mamma. Hon har det tungt nu så kanske en fin choklad kan göra det bättre, för en stund iaf 🙂

 26. nettan
  9 februari, 2013 at 23:04 (11 år ago)

  Jag skulle vilja ge detta chokladpaket till mannen som jag älskar här i livet. Jag delar på facebook-anette meg carlsson.

 27. Jenny
  10 februari, 2013 at 00:25 (11 år ago)

  jag skulle vilja bjuda min pojkvän på det för han älskar choklad 🙂

 28. Jessica Hellström
  10 februari, 2013 at 09:50 (11 år ago)

  Min underbara granne som alltid ställer upp jag vet att hon älskar choklad och skulle bli så grymt glad för denna fina chokladask – hennes leende skulle lysa upp min dag också 🙂

 29. Jessica Hellström
  10 februari, 2013 at 09:51 (11 år ago)

  Glömde skriva att jag självklart delar tävlingen på facebook!

 30. Emma W
  10 februari, 2013 at 11:10 (11 år ago)

  Jag skulle helt klart ge chokladen till min älskling. han är nu hemma och är pappaledig och tar hand om vårt lilla hjärta på bästa sätt när jag jobbar och är verkligen världens bästa pappa och man. Skulle verkligen vilja överraska honom med detta paket när han hämtar posten på torsdag och förgylla hanns dag med det!

  emma.widman@hotmail.com

 31. Caroline
  10 februari, 2013 at 16:15 (11 år ago)

  Min mamma skulle gärna stoppa fingrarna i denna ask så jag vill vinna den till henne. Just nu är hon magsjuk, men när det är över kommer hon som vanligt uppskatta fin choklad.

 32. Ida
  10 februari, 2013 at 20:21 (11 år ago)

  Jag skulle ge den till min syster, för att hon är så himla snäll och bjuder mig på godis och praliner så fort hon har.

1Pingbacks & Trackbacks on Vinn underbar choklad från Almida här hos mig


  Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply