Vinst hos GoGreen

IMG_1222 (Large)

IMG_1224 (Large)

IMG_1225 (Large)

Jag var tidigare testpilot för GoGreens delade ärtor via Smartson för några veckor sedan. I samband med det tipsades jag om deras tävling där man skulle skicka in en bild på sin ärtsoppa med en twist och det gjorde jag- och gick och vann en av veckorna.

Jag tycker att du ska skynda dig och skicka in ett bidrag snarast, då jag är rätt säker på att en ny vinnare dras på onsdag.

Redan idag kom min vinst, som jag och Noria hämtade ut efter hämtning. Ett fint paket med massor av gott och nyttigt. Barnen ville gärna ha soppa redan idag, och eftersom det med dessa produkter enbart tar ca 10 minuter för att få en färdig ärtsoppa satte jag igång. Denna gång gjorde vi en grön ärtsoppa, och den gick hem hos barnen också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply