VIP-kväll på Bodyshop

20130404-222035.jpg

20130404-222046.jpg

20130404-222102.jpg

20130404-222055.jpg

Nyss hemkommen från Gränby centrum där jag och Teres varit på VIP-kväll på Bodyshop. Vi träffades dock lite tidigare och tog en fika på Barista. Det var ett tag sedan vi sågs, sportlovet tror jag, så det var mysigt.

VIP-kvällen var mycket lyckad. Inte så trångt, fantastisk service där jag fick fina tips på sminkning och fick chans att prova ut lite nytt. Jag hade redan innan bestämt mig för att unna mig lite nytt till sminkväskan. När jag köper något nytt köper jag det i princip alltid på Bodyshop. Några av mina absoluta favoriter kommer därifrån, tex shimmering cubes.

Det blev läppstift och läppenna, solpuder och lightening touch som fick följa med hem. Och då fick jag också möjlighet att köpa en sminkborste för halva priset, vilket jag gjorde. Jag fick en goodiebag med lite av varje. Bland annat en sminkrådgivning, vilket jag hoppas komma iväg på snart.

Vi bjöds på god tårta (mina första kolhydrater för idag, och det var det lätt värt :), vitt vin och vindruvor.

De hade också en tävling, med en fråga och en motivering och jag vann. En jättefin korg med många lyxiga och intressanta produkter. Bland annat hair butter från deras rainforest-serie, handkräm, vitamin E-mask och kräm, duschkräm och eau de parfym från Leona Lewis-serien. Jag blev så glad 🙂

Parfymen och duschkrämen doftar musk. Det är ju farmors doft och innebär så mycket nostalgi för mig. Jag har inte ägt någon egen doft med just musk förrän nu.

En mycket bra kväll helt enkelt! VIP-kvällar och events är jättekul, men sker lite för sällan i Uppsala.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on VIP-kväll på Bodyshop

  1. Teres
    4 april, 2013 at 22:46 (11 år ago)

    Tack för en toppen kväll !
    Kram

Leave a Reply