Vit fisk med dragon och senap

Idag käkade vi riktig snabbmat. Vanlig platt vit fisk tar ju itne många minuter att laga. Vilmer vräkte i sig maten. Han gillade såsen ordentligt. Noria ville inte ha sås, men käkade en stor bit fisk. Matlåda till Jan också, allt för en billig peng och några minuter i köket.

Jag började med att steka 4 pangasiusfiléer lite lätt i riktigt smör. Saltade lätt och la åt sidan. Hällde på grädde, dragon, några teskedar dijonsenap och spiskummin och så i med fisken som fick puttra med försiktigt till det var klart. Ris till det, liksom hericot vertes och mina egna groddade röda linser, som jag kokade lätt och blandade ner i mitt ris. Ett bra sätt att dryga ut det vita kolhydratrika riset och ändå bli mätt.

Vad åt ni idag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Vit fisk med dragon och senap

 1. Carina
  3 mars, 2011 at 19:48 (13 år ago)

  Lagade detta ikväll och det var super-gott 🙂 Anton åt och njöt trots magont och lite illamående, bra med lättsmält middag då. Tack för inspiration!

 2. Hanna
  3 mars, 2011 at 19:50 (13 år ago)

  Hej Carina!

  Vad kul att höra! Riktigt snabbt och enkelt, eller hur?

  Jag är inget proffs på senap, är vanligtvis inte förtjust i det alls, men i sådana här rätter passar det bra. funderar på att utforska senapsområdet också, finns ju massor. Vad hade du?

Leave a Reply