02
mar
2011
mar
2011
Vit fisk med dragon och senap
categories: Mat
Idag käkade vi riktig snabbmat. Vanlig platt vit fisk tar ju itne många minuter att laga. Vilmer vräkte i sig maten. Han gillade såsen ordentligt. Noria ville inte ha sås, men käkade en stor bit fisk. Matlåda till Jan också, allt för en billig peng och några minuter i köket.
Jag började med att steka 4 pangasiusfiléer lite lätt i riktigt smör. Saltade lätt och la åt sidan. Hällde på grädde, dragon, några teskedar dijonsenap och spiskummin och så i med fisken som fick puttra med försiktigt till det var klart. Ris till det, liksom hericot vertes och mina egna groddade röda linser, som jag kokade lätt och blandade ner i mitt ris. Ett bra sätt att dryga ut det vita kolhydratrika riset och ändå bli mätt.
Vad åt ni idag?

Carina
3 mars, 2011 at 19:48 (14 år ago)Lagade detta ikväll och det var super-gott 🙂 Anton åt och njöt trots magont och lite illamående, bra med lättsmält middag då. Tack för inspiration!
Hanna
3 mars, 2011 at 19:50 (14 år ago)Hej Carina!
Vad kul att höra! Riktigt snabbt och enkelt, eller hur?
Jag är inget proffs på senap, är vanligtvis inte förtjust i det alls, men i sådana här rätter passar det bra. funderar på att utforska senapsområdet också, finns ju massor. Vad hade du?