Vitamin well och VårRuset

IMG_2081

Hur lyxigt är det inte att ha detta stående i tvättstugan?? Jag hämtade ut dessa igår och har lagt några på kylning. Jag vann startplats för ett helt lag till VårRuset hos Vitamin Well förra veckan. Förutom startplatsen fick jag också en månadsförbrukning av Vitamin well och fick välja smakerna själv.

Jag tycker mycket om Vitamin Well, och köper det då och då som måltidsdryck eller utflyktsdryck till barnen också (givetvis de utan koffein då).

Följ dem gärna på facebook! De har ofta kul tävlingar och inspirerande bilder.

Loppet ska jag springa med Carro, mamma, Elin, Frida och Susanne. Jag hoppas det blir finare väder än förra året. Då var jag ju helt nybliven joggare. Jag hade joggat utomhus mindre än två månader om jag minns rätt, och bara i fint väder. Dagen till ära regnade det massor. Det var kallt och blött och lerigt. Men jag tog mig runt! Läs gärna här…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply