Vitamin Well Run of hope Uppsala

Det är alltid bra att kunna sprnga för en god sak. I måndags drog jag och Tina ner till KAP för att delta i Vitamin Wells uppsalalopp för Run of Hope. De flesta RoH är ju virtuella så när det fixas något är man ju med så klart Därför blev lite förvånade över att inte platserna var fulla. Bra tid och en bra plats liksom. Så det blev inte direkt draghjälp av många andra, men jag försökte hänga med täten en bit. En löpcoach från Runacademy stod för loppet och henne hade jag inte en chans att haka på så länge. Men även utan många runt mig kunde jag förmå mig att ta i lite extra ändå. Så jag kom in precis under 25 minuter såg jag på appen RaceOne innan jag i mål.

Bäst var dock att få träffa Tina, på en helt vanlig måndag. Löpning är banne mig bästa sättet att umgås. Visst, vi sprang inte bredvid varandra, men vi åkte dit ihop, värmde upp ihop, och flåsade ihop efteråt. Och så hann hon stanna på kaffe och Leijon-bulle efteråt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply