Vunnit ny hårvårdsserie från Weleda

IMG_0143 (Large)

Idag har jag mest suttit på en stol och stirrat ner i ett gäng läromedels- och förbrukningsvaror, samt klickat fram priser på datorn. Det är inte det jag brukar göra på jobbet, knappt träffat en elev på hela dagen. Imorgon ska jag, troligen ensam, släpa allt mitt från ett klassrum till ett annat, alltså raka motsatsen till dagens syssla. Tänka sig att det också ingår i mitt jobb, vi går inte på semester bara för att eleverna gör det. Så imorgon bränner jag något fler kalorier än idag, för idag har jag förutom att jag suttit still även mumsat på gräddtårta som belv kvar från igår. Imorgon ska kilovis med material bäras genom korridoren på sin väg till nästa klassrum och sedan ska klassrummet städas ur.

Här hemma slappar jag mest. Jag är trött, hela jag är trött och jag skulle vilja ha ett par dagar på soffan. Men så blir det inte! Först ska jag jobba klart, sedan ska Noria firas och så ska midsommar firas. Sedan kommer två veckor då jag och barnen är lediga utan Jan. Men barnen är stora nu, så det blir nog en hel del vila. Att vara själv med barnen är varken tråkigt eller tufft numera.

Idag kan jag glädja mig åt några fler nyheter i duschhyllan. Jag gick och vann en tävling hos Weleda, ett märke som jag älskat länge. I augusti kommer de med en ny serie, som jag alltså haft turen att få hem redan nu. På deras facebooksida skulle man ge sitt bästa naturliga hårvårdstips, vilket ju inte var så svårt för mig. Självklart tipsade jag om havretvätt. Nya serien innehåller bland annat havre, så jag tyckte det passade fint. Dessutom är havretvätt underbart! Har du provat?

Jag har skrivit om det förut, här,  här och här bland annat.

Jag fick hem OAT replenishing schampo, balsam och en hårkur, samt två samples (älskar samples, sparar till bästa tillfället 🙂 )

Weleda har NaTrue- certifikatet. De använder naturliga tensider istället för tex sulfat som är uttorkande och svår att bryta ner. De innehåller inte silicon, parabener eller mineraloljor. De innehåller vegetabiliska oljor och naturliga dofter och är utan färgämnen.

Imorgon ska jag ut och äta med jobbet och vill kanske tvätta håret innan. Då blir det med mina nyheter. Tack Weleda för jättefin vinst!

Weledaprodukter går att köpa på deras egen shop, på Bodystore, Ecoliving, hälsokost mm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply