Vunnit resa till Lofsdalen

Vi drar till fjällen! Helt otroligt men jag har vunnit en resa till Lofsdalen, med lägenhet, skidutrustning och medlemsskap i Loffeklubben med allt vad det kan tänkas innebära. Vi fick den glada överraskningen häromdagen när barnshopping.se (som anordnade tävlingen i samarbete med Lofsdalen) mailade och berättade. Jag höll på att sätta kvällstéet i halsen.

Jag har inte åkt slalom på över 10 år, och barnen har aldrig åkt. Ett bättre tillfälle att ändra på det går inte att få. Det ska bli underbart att bara få komma upp till fjällen, basta, mysa, laga mat i annat kök, vara mycket utomhus och rå om varandra. Sedan hoppas jag så klart att vi får till skidåkningen också. Jag funderar på att anmäla barnen och kanske mig själv också till skidskola.

Lofsdalen ligger 5 timmar bort, och jag har aldrig varit där. Vi har besökt många skidorter i min uppväxt men alltså aldrig Lofsdalen. Jag har precis läst barnshoppings recension av deras egen resa dit, och längtar.

Självklart följer kameran och bloggen med på resan 🙂

och innan dess måste vi fundera på vilka kläder som behövs när man åker slalom och vistas i fjällen i april. Barnen har ju så klart vinterkläder men inga specifika skidkläder, behövs det?? Vilmers båda termobrallor börjar bli lite nötta på knäna, men jag hoppas att de håller hela vägen fram. Noria har ett tvådelat FIX-set och en bra overall, underställ har hon men inte Vilmer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Vunnit resa till Lofsdalen

 1. Britta Högström
  20 februari, 2013 at 19:38 (11 år ago)

  Stort grattis! Jag hade aldrig råd att ta med mina barn till fjällen så jag delar och förtsår verkligen din glädje 😀

 2. Carola
  21 februari, 2013 at 09:22 (11 år ago)

  Åh men stort grattis. Va skoj att ni vann. Jag skulle oxå vilja vinna på tävlingar men det förutsätter ju kanske att man är med och tävlar oxå 🙂
  Grattis och jag lovar att ni kommer få jätteskoj och mysigt. Lofsdalen är fint.
  Vi åker nästa vecka, onsdag-söndag, till Klövsjö. vi åker med en familj till. Ska bli superkul. Blir första gången vi sätter barnen på skidor. Wilma och henns kompis ska få gå i skidskola.
  Kram Kram

Leave a Reply