Vunnit startkit från Odla

Jag gick precis in på familjeliv och kollade gamla trådar. Då insåg jag att jag vunnit i ”vårbild”-tävlingen. Man skulle fota ett vårtecken och motivera. Jag tänkte direkt att blommor lär det komma en del, så jag fotade Noria på sparkcykel, och blev en av 5 vinnare. Vinsten blev ett startkit från odla.nu. En liten söt vinst, som är välkommen hit.

Jag älskar att så i trädgården. Vi har ju inte världens största trädgård direkt så man får välja noga. Förra året åt vi färska kryddor i mängder. Det är roligt att odla, tacksamt att få att växa, gott att äta och så spar man en liten peng. Fröna kostar ju inget, medan färska kryddor kostar lite.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Vunnit startkit från Odla

  1. Jannica
    14 april, 2011 at 17:14 (12 år ago)

    Vad roligt ::)

Leave a Reply