Ansiktskräm med ”Warm vanilla” från Nea of Sweden

Vitamine Face & Body Cream<br>

Jag har fått chans att prova en ansiktskräm från Nea of Sweden, via bodystore. Det finns så fantastiskt många lyxiga hudvårdsprodukter på marknaden, med naturliga ämnen, detta är ett av dem. Om man hade fattat lite tidigare att man skulle ta hand om sitt ansikte kanske man inte skulle behöva ha denna problemhy med rynkor nu. Jag har inte smort in mig regelbundet mer än det senaste 2 åren ungefär. Skyddat mig mot solen har jag väl alltid gjort, men inte fattat vitsen med nattkräm, ögonkräm osv. Nu är jag betydligt mer kräsen och noggrann och väljer inte bara det första bästa som finns i min närhet.

Min första tanke var att burken var liten för det priset, 139 kr, men sedan insåg jag hur dryg den var. jag tog brutalt mycket för mycket första gången. En liten prick räcker nästan. Det står på deras sida att man kan blanda ut den med lite ansiktsvatten i handen för att få den mindre fet-kanske värt att prova.

Shea och mangosmör hjälper huden behålla fuktighet och smidigheten.
Tistelolja motverkar torr och rynkig hy.
Avocadoolja med mycket vitaminer.
Squalane verkar fuktighetsbevarande och uppmjukande.
Morotsextraktet ger lyster och stärker huden.
Rosmarinantioxidant stimulerar huden.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply