Weledas nya serie Oat

IMG_0766 (Large)

I våras vann jag produkter från Weleda. Tävlingen gick ut på att skriva om sitt bästa naturliga hudvårdstips. I och med att jag visste vad vinsten var kändes mitt tips väldigt relevant 🙂 Jag tipsade helt enkelt om havretvätt.

Jag var en av dem som vann och fick hem schampo, balsam och hårkur i deras nya serie plus några prover ur wheat-serien.

Hårkuren sparar jag lite på med schampot och balsamet är testat ett par gånger. Jag gillar det! Som ni vet tvättar jag inte så ofta och helst tvättar jag inte med starka rengörande ämnen, sulfater, i onödan. Detta schampot är utan SLS. Produkterna innehåller ekologisk jojobaolja, extrakt från havre och salvia och doftar av mimosa och tonkabönor.

De finns bland annat att köpa i hälsokost, på Åhléns och på Bodystore.

Så nu har jag ett nopoo-hårtoning i håret och bra produter hemma. Jag är riktgit sugen på att klippa håret lite, men vill inte gå till vanlig frisör och få silikon i håret. Bäst vore kanske att bara få det toppat av någon där jag själv får tvätta håret med mina egna grejer. Eller gå till eko-frisör.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply