Wellness week

IMG_1610.JPG

Jag tycker om att prova nya saker och jag gillar utmaningar. Jag provar mig gärna fram för att hitta mitt sätt att göra saker på och jag ändrar om när det inte passar mig längre. Jag kör sällan fast i gamla hjulspår, helt enkelt.

Nu har jag fått chans att prova ett paket från A.Vogel, som heter Wellness week. Igår fick jag hem ett paket med juicer, te, frön mm. Jag har läst om juicefasta förut och varit nyfiken på om det är något jag skulle klara och vad det skulle kunna göra mig för. Nu ska jag ge det en chans. Jag har helt enkelt tillåtit mig både det ena och det andra ett tag. Jag verkar dricka mer och mer kaffe för varje dag. Jag plockar i mig av smågodis på konferensen. Jag tar en extra macka. osv osv. Nu vill jag bryta det för att sedan kunna återgå till till exempel periodisk fasta för att få ut så mycket som möjligt av mina fina greens och andra produkter som jag regelbundet använder ändå.

Det som jag är mest fundersam över är nog hur det kommer att kännas med den kondis jag byggt upp. Jag vill inte bryta träningstrenden en hel vecka. Jag får känna mig fram och se vad jag orkar.  Annars får jag se på det som en chans att rensa kroppen, träna min mentala uthållning mm för att sedan stå bättre rustad för att öka min träning sedan.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply