Whey-80 från Star Nutrition

IMG_1861

Vilken sportlovsvecka! Jag har tränat varje dag och är jätteglad åt det. Nu kommer säkert en period då det är svårare att få till, eftersom det är utvecklingssamtalsperiod på jobbet.

I veckan fick jag ett paket från Bodystore. Mycket lägligt så låg det en påse med proteinpulver i den, sötad med stevia. Jan äter proteinpulver efter varje träningspass. Han tränar ofta efter middagen och vill ha något direkt efter. Jag tränar oftare precis före en måltid, så för mig brukar det bli middag efter träningen. Men då och då tar jag proteinpulver som mellis, eller som dryck medan jag tränar. Speciellt när jag komemr direkt från jobbet. Jag äter lunch 11.15 och ofta är det inte en sådan lunch som jag vill äta massor av. Med en frukt eller liknande vid 14 är jag rätt hungrig när jag kommer till gymmet. Då är en proteindrink perfekt.

Nu ska jag göra ordning en ny dos med bra mellisar att ha liggande i skåpet. En liten burk med proteinpulver följer med!

Just det proteinpulvret är det faktiskt rabatt på just nu, Det heter Whey 80 och finns i tre smaker. Kostar just nu 98 kr för 1 kg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply