Whey-80 Stevia

Veckorna rusar fram, tycker inte det var länge sedan vi åkte iväg mot Friskis Ekeby och simskolan. Idag blev det uppvärmning på crosstrainern, sedan 40 minuter på medelpass, lite crosstrainer igen och så en rask promenad för att varva ner och möta upp familjen längs vägen.

Via Bodystore har jag fått chans att recensera Whey-80 med stevia. Stevia sägs revolutionera ”sockervärlden” i och med sin naturliga sötma som inte påverkar blodsockret. Jag har ju redan stevia i kylskåpet, som jag köpte sist jag handlade där. Väldigt söt smak, väldigt lite behövs, helt klart.

Jag passade på att smaka det här proteinet när jag tränat klart idag. Jan provade också, eftersom han också tränade, med sällskap av Noria 🙂 Den finns i smakerna choklad, jordgubb och vanilj. Jag har jordgubb, en smak som tycker är lätt att kombinera i tex smoothies. Frysta bär finns nästan alltid i vår frys. Den var god, lättlöslig, mättade bra. Ingen unken bismak, och inte så artificiell smak.

Whey-80 Stevia är sötad med naturliga sötningsmedel och innehåller endast naturliga färgämnen.

Whey-80 Stevia passar dig som vill undvika artificiella tillsatser och som vill ha en drink som inte är fullt lika söt som proteinpulver med intensiva artificiella sötningsmedel.

Whey-80 Stevia innehåller naturligt vassleproteinkoncentrat innehållande beta lactoglobulin, alfa lactalbumin, glycomacropeptid, immunoglobulin, laktoferrin och albumin. Pulvret är mikrofiltrerat, instantiserat och smaksatt för bästa näringsinnehåll, löslighet och smak. Bodystore

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply