Wordfeud

Jag har blivit fast! i wordfeud. Det är ju skitkul! Jag har alltid älskat ord, men är inget proffs alls på wordfeud och slänger ofta iväg ordet innan jag helt kollat upp om det finns bättre vägar att gå. Är helt enkelt inte tillräckligt mycket tävlingsmännsika kanske! Tänk om man varit den som uppfann wordfeud! Då skulle man kunna betala av en bra bit av huslånet nu!

Men tänk om den jag tävlar med sitter med en fuskapp ( ha ha, en gång i tiden hette det fusklapp!) Jag ser ju inte vad som händer….

Barnen är inne i sitt alfapetande de också. Noria har börjat ljuda och inser att hon kan. Hon ljudade sig igenom MAXI idag. Mamma, vi måste köpa B-A-N-A-N-E-R också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Wordfeud

 1. Johan E. Bengtsson
  24 september, 2011 at 18:38 (13 år ago)

  Tobias Claesson som skapat en liten fusk-app för Wordfeud blir aldrig anställd hos mig, av två skäl:
  1) Jag föredrar personer som inte fuskar.
  2) Hans program är inte komplett, vilket en riktigt vass utvecklare skjulle sett till. Det är dock bra för Wordfeud-spelet – en komplett fusk-app skulle snabbt döda tjänsten.

  Jag BEGRIPER inte vilka de 1000 idioterna är som varje dag laddar ner fusk-appen. Varför spelar ni?

 2. Niklas
  24 september, 2011 at 19:19 (13 år ago)

  Fy vad tråkigt, varför spela över huvud taget om man ska fuska? Vad är det för kul med det? Jag började spela lite då och då för några dar sen, men ska det fuskas så slutar jag hellre. Helt plötsligt har en av de jag spelar mot börjat få 50-150 poäng per omgång när denne tidigare fick betydligt lägre poäng, man kan ju undra när det sammanträffar med den artikeln…

 3. E-toft
  24 september, 2011 at 20:42 (13 år ago)

  Jag tycker synd om de människor som måste fuska för att ha en chans att vinna i detta spel.

 4. Ninna
  13 oktober, 2011 at 18:11 (13 år ago)

  Jag fuskar med Wordfraud, av den enkla anledningen att ja lär mej massa nya ord!! Kör me fusk ett tag, sen går ja över till att supervinna mot polarna som jag aldrig fuskar mot. Så innan moralpaniken griper tag i er, tänk på att d faktiskt beror på hur man använder wordfraud oxå….! Sjukt kul dessutom 😀

Leave a Reply