Yes!

Se hela bildenJag vann ju två biljetter till ”Glömligheter” och skrev ett glatt mail om hur glad jag blev att ha vunnit, jag som aldrig vinner! Och så skrev jag att jag ville vara säker på att det var två biljetter eftersom det stod i tävlingen att man kunde vinna fyra stycken. Vore lite tråkigt att lämna två hemma om det sedan visar sig att de skulle ha haft plats också. Idag fick jag ett trevligt mail tillbaka som meddelade att

Självklart ska hela familjen få gå på bio och ha en mysig filmupplevelse tillsammans=)
Jag bokar 4 platser åt er.

Varma hälsningar
Anna

Det gäller att vara lite om sig och kring sig, och lite trevlig också! Hade jag klagat hade det nog inte gått. nu frågade jag bara rakt och trevligt och meddelade att om det bara fanns två biljetter så skulle stora pojken och mamma åka, och pappa och lilltösen skulle försöka hitta på något annat kul i Stockholm. Nu håller vi bara tummarna för att Noria blir frisk tills dess.

Detta skickade jag tillbaka sedan:

Hej!
Nu har du förgyllt vår dag. Barnen har varit sjuka i några dagar, så att meddela dem att vi alla 4 kan få åka tåg till ”storstan” och gå på bio känns mycket kul! Tur att de har några dagar på sig att bli friska.
 
Igen, tusen tack och trevlig helg!
 
Hanna Fornhem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply