Yoga, gym och My Training

20140902-184111-67271077.jpg

Jag har haft en så härlig dag! Vi har haft studiedag ute på Ekolsnäs och som vanligt skiner solen. Det är så vackert där ute och att till och med få prova yoga på bryggan ut mot vattnet med segelbåtarna i bakgrunden är ju rena lyxen. (jag är en av hundarna!) Vi hade föreläsningar och workshops i temat rörelse, som är vårt tema under året.

Jag älskar att ”träna”, klassrumsgympa, köra Röris, ha avslappning, hjärngympa mm med mina elever och älskar sådana här dagar då man får chansen att prova nytt. Det är givet att rörelse främjar inlärning och framförallt hur man mår.

Det känner jag varje gång jag tränat. Efter jobbet stannade jag till på gymmet. Hade inga direkta planer, men ville göra något i alla fall. Jag gick på bandet en stund, tränade överkropp, lite bålträning på pilatesboll, vaderna och så lite löpband igen. Och när jag då väl ställde mig på löpbandet med en bra låt i lurarna är det så jag knappt kan hejda mig från att sjunga högt. Att jag lyssnade på Cookies and beans med tre tjejer som sjunger olika stämmor gör inget- jag klarar alla 3 samtidigt….typ!

Imorgon är det Öppet Hus på My Training. Vill du haka på mig är min tanke att åka ca kl 18, efter middag när Jan också hunnit hem från jobbet. Vore kul med sällskap!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply