Yoghurt och fil

Vi köper smaksatt yoghurt ibland, men aldrig sådan som är just för barn, typ Tigerns. Jag vet att barn lätt vänjer sig vid saker, så varför vänja sig vid söta, släta yoghurtar när vanliga duger bra. Här är det jag som har svårast för att äta naturell (sur!) yoghurt och fil. Barnen äter fil/yoghurt till mellis ibland, och får du naturell med lite smaksatt i, max 50/50, men tänkte nu när sommaren sluta köpa hem smaksatt yoghurt när det är så lätt att göra egen. Det gäller bara att se till att man har bär eller frukt hemma, färskt eller i frysen. jag bruar göra puré på plommon eller äpple de gånger vi fått en större mängd. Slänger man det i småburkar eller påsar kan man ta fram en i taget och blanda i den naturella yoghurten.

Idag läste jag att smartson söker testpiloter för deras gammeldags fil. Ekologisk, krämig, naturlig. Låter bra tycker jag! Avvaktar och kollar om jag blir testpilot, annars ska jag nog köpa hem och prova den ändå. Bra att den är lite fetare också. Båda barnen skjuter på höjden nu, och kan allt behöva lite extra fett.

Om du också vill bli testpilot kan du anmäla dig här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply