Jogg med vänner på Alla broars dag

Jag springer inte så ofta i grupp, knappt i par. Det finns så klart många anledningar till det, t ex att löpning är något man gör när man hittar tiden, en lucka mellan två grejer eller under tiden barnen tränar eller så.Fördelen med löpning är ju just den, att man slipper planera in en exakt tid. Sedan kan det vara så att många vill springa i sitt eget tempo. Det vill jag ju ofta också men börjar tänka om. Jag behöver inte springa mitt snabbaste varenda gång, jag kan allt unna mig att springa i prattempo ibland också. Eftersom löpning är bästa sättet att umgås.

Igår var det Alla Broars Dag. Jag älskar temadagar och jag tycker om broarna över Fyrisån. Och jag är så glad åt att vi blev en liten grupp som sprang. Frida, Anna, Tina, Helena och jag. Vi fick ihop 5 km och gick sedan och fikade på Brasseri21 vid Studenternas. Mycket trevligt! Det vill jag göra om. Jag kolla temadagar och hittar inget spec

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply