Vårstädning

MethodDraine Detox (flytande- EKO) i gruppen <a href=/3/sv/artiklar/halsokost/index.html>Hälsa/Kropp</a> > <a href=/3/sv/artiklar/halsokost/mage-tarm/index.html>Mage & Tarm</a> hos Bodystore.com (A3130-1r)

Nu ska vårstädningen börja! Inte i hemmet, utan i kroppen.

1. Jag ska köra en detox-kur. Jag brukar göra det på våren. Det smakar gott, får mig att dricka mer och kanske rensar det ut en gift eller två också.

2. Dra ner på sockret lite igen. Jag har ätit för mycket gott sedan sportlovet ungefär. Började med en del fikor, sedan godsaker på båten till spa, lite gott varje kväll där och alldeles för många inköp på båten he,. Man kan inte ha godskaer hemma helt enkelt. Jag ska inte sluta äta gott, men absolut bara en gång om dagen och bara en bit, typ. Man måste inte äta mer bara för att det finns.

3. Jag ska verkligen göra mina coreövningar. Jag måste göra dem. Jag vill inte ha ont i ryggen!

4. Inte slarva med insmörjningen av huden. Duscha på kvällen, så jag hinner skrubba med min suveräna peelingsten och också smörja in mig efteråt. Kommer just från ett bad nu, där jag skrubbade av massor med skit och avslutade med skön sockerskrubb. Luktar som en karamell, säger Jan!

5. Sluta bita på naglarna igen. Se till att smörja in, fila, vårda. Har du tips på bra, naturliga sätt att få starka fina naglar?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply