Testpilot för Smartson

Nu har jag haft lite tur med Smartson ett tag. 3 tester under ganska kort tid. Inga stora mängder, värt massor av pengar direkt, men det är ju lite kul att prova nya grejer. Jag har idag lagat en rätt med en kryddpåse som jag fick hämta ut. Jag köper aldrig färdiga påsar till något (inte ens tacomix, mer än vid enstaka tillfällen), utan kryddar med alla kryddburkar jag har i skåpet och provar mig fram. Är du också så, eller köper du kryddmixer?

Det blev i alla fall gott! Jag använde vispgrädde istället för matlagningsgrädde, och jag hade i dijonsenap vilket det tipsade om på förpackningen.

Fläskfilé, mix, vatten, grädde, lite senap och lite gräslök. Vi hade färsk pasta till.

Jag har kollat igenom ingredienslistan. Det är både socker och maltodextrin i. Jag vet itne vad jag tycker om det egentligen. Lite lite socker ingår ofta i mat för att få fram andra smaker, men man undrar hur mycket det är och om maltodextrin verkligen behövs. När jag lagar maten själv vet jag vad jag pular i och den maten blir liksom också bra. Men visst, en påse då och då kanske kan vara bra att ha hemma. Å andra sidan är det större risk att grädden är slut än kryddorna och då faller det ändå. Att familjen säger att det smakar gott glädjer mig inte direkt, på samma sätt som mitt kuckelimuckmat gör.

Sugen på att prova saker, kolla in smartson!

Nu ska jag kolla på Sveriges Mästerkock. Jag pausade tv:n för att kunna kolla utan reklamavbrott 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Testpilot för Smartson


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply