Kneipp badolja och sockerfri yoghurtglass

IMG_0864 (Large) IMG_0866 (Large)

Tisdagar är judodagar! Då kommer jag vanligtvis hem 17.30, sätter mig direkt till bords och så snart vi ätit åker Jag och Vilmer iväg. Då är det mamma-Noria-tid 🙂 Det gillar vi! Jag tror att egentid med en förälder är superviktigt och att man skapar små traditioner som man mår bra av.

Vi badar gärna, har ett litet hemmaspa och botaniserar bland samples på naturlig hudvård. Den känns alltid lite speciellt att ta något som man vet att man bara kan ta av en gång, då måste man väja rätt tillfälle 🙂 Idag valde vi en härlig badolja från Kneipp som jag fick i somras. Först tyckte Noria det var så kul  eftersom det blev helt gult badkaret och hon tyckte det såg ut som om någon kissat 🙂 Sedan kom hon på vad det hade stått på den lilla påsen, ah, apelsin är ju orange.

Jag älskar doften av apelsin/mandarin på hudvård. Jag har haft eterisk olja med apelsinblom till min hemmagjoda kokosdeodorant då och då, helt klart en favorit!

Där satt vi i badkaret och pratade om livet, vad vi blir glada över och hur det varit under dagen. Lite handmassage och skrubbning är också önskvärt!

Sedan gick vi upp och gjorde klart det sista vi skulle bjuda på när killarna kom hem igen. Ikväll blev det yoghurtglass gjord på:

2 dl vispgrädde som vispas
2 dl matlagningsyoghurt
1 krm vaniljpulver
0.75 dl sukrin melis

Riktigt gott! Med fina blåbär från Finnerödja och torkade äppeltärningar  från Urtekram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply