Jag vill vinna en tekalender

tekalendern

Åh, det här vill jag vinna. Att man aldrig har sett en sådan kalender förut, vilken bra idé. Man kan vinna en tekalender från A Guest House Gotland på bloggen Husprojektet på Gotland. Här är en direktlänk 🙂

Jag undrar vad vi ska ha för kalender här hemma till barnen i år. Vi har gjort en egen kalender något år, med små lappar med mys eller skoj. Vi ville få bort det där slit och släng-tänket som det blir om man ska köpa massor av småsaker. Istället kunde det ligga ”ladda ner ny app”, ”du får välja fika”, bioutflykter, ny bok mm. Jag har sett att det finns fina legokalendrar också, men sådana har barnen ännu inte fått någon, trots att de och vi älskar Lego. Klossbutiken har ett helt gäng olika har jag sett.

Vilka kalendrar har ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply