Afro på Ekeby

Just nu känner jag mig så grymt motiverad och nöjd. Jag körde ett afropass på Ekeby nyss. Jag har tränat 4 gånger på 3 dagar men inte kört så väldigt hårt, så det känns okej. Afron idag var skoj, timmen går så fort. Jag blev trött, och hängde med men såg säkert bedrövligt stel och väldigt lite ”afro” ut. Men det bjuder jag på. Jättekul med sällskap också. Det är verkligen det som kan få mig att faktiskt komma iväg, inte bara tänka på att komma iväg 🙂 Tack för sällskapet, Anna.

Det känns som en ganska skonsam träningform för mig. Jag gillar att träna utan skor och jag gillar gunget i träningen, den påminner mig att hålla in magen.

Nu blir det läggning av Noria, sedan ett skönt bad i väntan på Livet på BB på TV. Väntar bara på att Noria ska äta upp sin kvällsmacka och under tiden smuttar jag på lite proteindryck (bra pris på den just nu). Jag har också blivit mer motiverad att äta bra. Idag har jag inte ätit något skräp alls, och ska nu försöka komma in i mina vanliga gängor, istället för att dra ut på sommarlättjan. Det behöver ju inte vara tråkigt att äta nyttigt, men kräver lite mer planering. Nötter, mörk choklad, kesella, honung mm ska köpas in.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Afro på Ekeby

  1. Anna
    11 augusti, 2011 at 07:55 (13 år ago)

    Tack själv för att du fick med mig…

Leave a Reply