Ännu en dag på stranden

Idag var det riktigt skönt på stranden. Ingen blåst, och inte blev det mulet heller som tidningar och klart.se utlovat vid 11. Bara lite behagligt slöjmoln. Vi fick sällskap av grannarna, så barnen hade kamrater att leka med idag. Jag simmade en sväng, lite längre än igår. Kände av ljumskarna lite efter löpningen igår, men det var riktigt skönt att simma. den vind som var kom fraån motsatt håll från igår, så först tyckte jag att det var så lugnt jämfört med igår. Tills jag skulle simma tillbaka och blev stänkt i ansiktet hela tiden. Hade precis smort in ansiktet med solkräm, som rann in i ögonen lite, så jag blundade och simmade. Sedan stannade jag en bit från bryggan och trampade vatten ett tag, riktigt effektivt känns det som.

Skinksteken jag gjorde häromdagen blev kanon i salladen. Gjorde en kall sås med ordentligt sting! Barnen har nu vant sig vid att äta ute, och sitter kvar ett tag på filten och äter sig mätta. Idag unnade jag mig en glass också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply