Arnika från Weleda till löparknä

IMG_2006

Jag har varit nästan helt förskonad från smärta sedan jag började löpträna. Ändå gick jag ju ut rätt hårt direkt, från att inte ha sprungit alls. Första 5-kilometersrundorna förra året fick jag ont i höften, men det la sig. När jag gick över till att fixa milen började det stråla i ena skuldran men det blev bättre när jag skaffade Flipbelt så att jag inte hade telefonen sittande på armen. Nu har jag dock fått lite ont i ena knät.

Det kom efter intervaller här i veckan, och gör inte fruktansvärt ont på nåt sätt, men det känns och det finns där, och då tänker jag att jag ska ta itu med det direkt. Läst om gåsfot och löparknä och inser att jag nog ska stretcha lite mer. Sedan har jag köpt arnikasalva också, som jag smorde in knät med i natt och la en varm liten vetekudde mellan knäna.

Jag vill ju gärna ha så naturligt det bara går. Det är så mycket vaselin och paraffin i allt. Någon som har bra tips på hur man snabbt blir av med smärta i knät, eller i alla fall inte förvärrar det. Köpa något skydd att ha på knät? Såg något Rehband som man satte under knät som verkar bra, nån som testat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply