Ätit och vunnit

Jag kom hem kl 20 idag, åkte kvart i 8 i morse. Trött och mör just nu, och ska slänga mig i soffan. Vi har haft internationell höstfest på jobbet. De föräldrar och barn som vill kommer med mat, ställer allt på ett bord och så är det matfest tills allt är slut där och då öppnas dörrarna till fikabufférummet. Jag åt en fantastisk tallrik med mat från all världens hörn. Sedan lyckades jag hålla band på mig och tog en chocolate chip cookie till kaffet efteråt.

När jag nu kom hem såg jag ett trevligt inlägg på NOKAs facebooksida. Jag har gått och vunnit! Just nu känns det himla bra att veta att man nog får lite NOKA hem. Och om jag förstod det rätt blir det deras nya Spagetti bolognese jag vann. Jag fick ju ett smakprov på den förut och gillade den skarpt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply