Barnens gi-mat

Barnens GI-mat! - 70 recept - Mindre socker - För hela familjen (kartonnage)

På bokbussen igår hittade jag en spännande kokbok. Klara Dessers Barnens gi-mat. Jag har sedan tidigare en gi-bok av samma författare och den har jag älskat.

Den här boken har lagom mycket, och lättbegriplig fakta om mat för barn. Om socker, näringsvärden, om fibrer men också om att ha barn med i köket, att vänja sig vid goda matvanor osv. Tycker väl att jag kan en del om det redan och barnen äter det mesta. Men alltid kul att läsa och att få lite ny inspiration. Min tanke är nu att barnen ska få bestämma mat några dagar då och då, få bläddra i den här boken, och andra jag har och berätta vad vi ska köpa mm.

Sitter här och läser nu och blir så sugen på att laga mat. På fredag kommer Anna och barnen och äter middag och lit ei förskott kallar vi det födelsedagsmiddag för Noria. Fika och tårtbotten finns i frysen, men tror att Noria ska f välja något ur boken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply