Barnfria timmar väntar

Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse (inbunden)

Klockan är bara halv 10, men det känns som lunchdags snart. Kanske för att jag vanade 6.45 och gick upp, skickat iväg Vilmer på simskola. Noria ligger och kollar lite på Bamse och jag har tagit mig ett bad, strykt en kjol, sminkat lite mer än vanligt och funderat på om jag borde tvätta håret eller om det duger ändå 🙂

Vi ska ner på stan idag, jag och Jan. Hade en fundering på om vi skulle ta tåg till Stockholm lite snabbt och luncha där, men insåg att över 300 kr går till tåget bara, för en kort stund på plats. Nä, det får bli Uppsala. Det var ju någon avloppskonferens på UKK om man får tråkigt 😉

Barnen ska vara med mamma en stund och det ska bli skönt att vara på tu man hand en stund. God ”vuxenlunch” är tanken, lite shopping, drink också kanske så det känns riktigt olikt en vanlig dag!

Lyssnar på Zlatans bok medan jag skrotar runt. Jag hade inga förväntningar på den direkt och vet inte än vad jag tycker om den, men det är helt enkelt en sådan bok som jag verkligen vill ha läst. Han verkar  inte ha haft det lätt, grabben! Jag läser den både pga att han är den han är, men också för att jag är lärare där jag är- alltid lär man sig något eller får en ny idé och tankesätt.

”Hon slog oss med träslevar. Det hände att de där slevarna gick sönder och då fick jag pallra mig iväg för att köpa en ny, som om det var mitt fel att hon slagit så hårt” , ur Zlatans bok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Barnfria timmar väntar

  1. Fnulan
    18 mars, 2012 at 09:22 (12 år ago)

    JA så kände jag med, jag hatar fotboll men vill ta del av Zlatan och jag är förvånad att jag gillar den.

Leave a Reply