Besök hos kiropraktor


När jag och barnen besökte idrottsmässa på Fyrishov på sportlovet tävlade vi hos kiropraktor Daniel Ljung och jag vann en behandling. Den har jag fått idag! Och jag är jättenöjd. Många matnyttiga tips som jag verkligen förstod mig på och så några schyssta knakning i ryggen och fötterna. 

Nu vet jag lite mer om min kropp och vad jag bör träna. Nu ska jag träna bland annat på att stå på ett ben utan att använda tårna, eftersomjag med mitt proberande steg knappt sätter i delen direkt under stortån. Jag ska också stärka framsida underben genom att göra en del övningar stående på hälarna. Bra tips på rumpövningar för att väcka rätt muskler utan att aktivera ländryggen fick jag också. 

Jag sov mig igenom en hel tecknad film på eftermiddagen. Det regnade ute så att hyra ”Storkarna” kändes som en bra idé. Vi myste i soffan och jag slocknade på stört. Jag är trött i kroppen men det känns bra! Jag kan verkligen rekommendera ett besök. Jsg tänker gå tillbaka om någon månad, skulle jag tro! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply