Besök i Vilan

IMG_3488.JPG

IMG_3489.JPG

Ikväll var vi på ett trevligt besök i Vilan, hos Jans mamma och pappa. Vi plockade med oss fläderblommor hem, som jag ska göra något gott av imorgon, tänkte jag.

Svärfar fick en chokladkaka att provsmaka, en Nutri-Nick mörk choklad med hasselnötter. Han är diabetiker sedan länge och både han och svärmor är vana att äta väldigt lite socker, så jag hoppas att de tycker att den är god till lite te eller kaffe någon kväll.

Med oss hem fick vi två plättlagg i gjutjärn från Vårdsätra. Dessa har vi rengjort och oljat in och jag är väldigt sugen på att göra några goda plättar i dem imorgon. Jag har aldrig ägt ett plättlagg! Vi hittade också Jans gamla grejer till att gjuta tennsoldater. Det är något jag försökt hitta ett tag, till och med annonserat om utan resultat. Vi provade att göra en tennsoldat direkt, och lyckades. Imorgon gör vi fler och ser till att spela lite kula 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply