Bjudit pappa på minibullar

Idag kom pappa in. Noria och han spelade fotboll en stund och så satt vi i skuggan och flämtade. Lite ovant med värme!

Pappa är jättebra med barnen. Han tycker om att busa och tar sig alltid tid att leka och skoja. Han har inte heller några dumheter för sig om att barn är olika pga om de är pojkar eller flickor. Han spelar lika gärna fotboll med Noria som med Vilmer. Han tycker Noria är lite modig och tuff som Vilmer och att Vilmer är lika närhetsberoende som Noria. Det låter kanske självklart, men tror inte att det är lika med alla män i 60-årsåldern.

Bjöd på minibullar. Jag och Noria bakade förra helgen och slängde i frysen. Jag tycker det är smart att baka små bullar. Ofta på kalas och andra tillställningar har man ju flera sorter och varken barn eller vuxna orkar ju äta hur mycket som helst.

Jag utgick från ett recept jag använt förut, från Arla.  men tog bort kardemumman. Dessutom valde jag chokladflorsocker till fyllningen. Tanken är att jag till kalas ska ha någon dekoration på också, men idag dög de bra som de var.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply