Brunch på Gillet

20121117-162110.jpg

Idag för 10 år sedan träffades jag och Jan för första gången. Vi hade då skrivit ett tag på Spray date, så när vi väl träffades hade vi ju massor att prata om och satt över 3 timmar med en tom tekopp. Jag kände direkt att det här skulle bli mannen i mitt liv 🙂

Idag har vi firat vår 10-årsdag med att ta med barnen och gå på brunch på Gillet. Vi har pratat om det länge men inte kommit till skott. Det var kanon. Så mycket gott och fräscht att välja på. Barnen åt kycklingdelar, pannkakor, melon, laxpasta, kladdkaka och godis. Jag åt massor av gott, och det fanns mycket nyttigt att välja på också, fin lax, grekisk sallad, kallskuret mm

Jag älskar ställen som tänker lite på barnen. Våra barn lever aldrig rövare och klagar över maten, så jag är aldrig orolig att ta med dem. Men de är barn och de kan tröttna. Här kunde de ta lite godis och sedan gå till lekrummet, där de målade lite och busade med det som fanns. Under tiden satt jag och Jan och tittade på folk på gatan utanför medan jag sippade i mig det sista i mitt vinglas. Tänk så extra lyxigt det känns med vitt kallt gott vin till lunchen 🙂 Det fanns också en konstutställning där just nu, riktiga kärlekstavlor. Föll för en titel ”Stand by me, nonstop” 🙂

Jag kan absolut tänka mig att besöka stället med ett gäng kompisar med familjer också. 198 kr för vuxen, halva priset för barn över 6 år tror jag det var.

Sedan gick vi en stund på stan. Utnyttjade några wrapp på Indiska och Granit, köpte lördagsgodis på Hemtex (eller nej, på Hemköp, tack Susanne för din iakttagelse) och har nu precis kommit hem, nöjda med dagen. Troligen blir det en helt vanlig lugn hemmakväll med familjen ikväll. Lite glögg, lite spel och så ska jag slänga upp en grej på tradera, eftersom de just denna helg har 50% på provisionen. ”Så mycket bättre”. Gissa gärna låtarna så får du kanske en belöning för din gissning.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Brunch på Gillet

 1. Jessica
  17 november, 2012 at 17:06 (12 år ago)

  Grattis till era 10 år tillsammans!
  Mysigt med brunch… Tror jag ska ta me mig mina killar dit nån helg.

  Ha en fin kväll nu!
  Kram

 2. Susanne
  17 november, 2012 at 20:02 (12 år ago)

  Vi följer gärna med! Med eller utan barn ;).
  Vad köpte ni för lördagsgodis? På Hemtex? Här äter vi Alladin-ask och kollar på pingvinerna från madagaskar. Lite rött vin till det – lördagsmys. Och ja just, Johan snarkar från sin hörna i soffan. Precis som vanligt mao.
  Go kväll!

Leave a Reply