Chans till dans på Kraftkällan

Idag vaknade jag med lätt träningsvärk, från dansen igår. Bra, då funkar det!

Idag ska jag sättas på prov ordentligt. Matilda har bjudit med mig till Kraftkällan på danspass, Bodyjam. Och hon sa att hon själv tyckte det var lite svårt. Matilda tränar mycket, har själv pass. Jag kommer att få gömma mig bakom en pelare 🙂 så svårt lär det vara! Men strunt samma, jag tar chansen. Först lite gym, sedan ett danspass och så är det bara att åka hem och äta lunch och ha hela dagen kvar.

Nu måste jag bara se till att äta frukost. De senaste dagarna, när barnen varit hemma och således ätit lite senare har jag tagit en allevoshake till frukost. Men just idag bör det nog bli lite mer, om jag ska kunna träna i två timmar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply