Dagen lång bröllopsfest….

Vi vaknade tidigt efter en ryckig natt. Vilmer hade växtvärk och Noria drömde. de sov nog, men gnydde och hojtade om vartannat, byttes av fram till 3.30. Därefter sov jag nog till 7 i alla fall. Med huvudvärk och lätt irritation och tillvaron. Och funderandes på om vi ens kommer hinna somna i natt innan det börjar och på hur Carro får det här.

Men nu lite senare, efter lunch och lunchdisco är humöret bättre. De är ju friska båda barnen, och Carro med! Middagen är fixad åt dem och Jan är och köper godis. Barnen längtar efter moster.

Sminket är halvlagt och håret lockat och uppsatt. Vet inte vad jag tycker egentligen men mer än detta klarar jag inte på egen hand. Carro ska få fila lite på lockarna sedan. Kom på att jag ju har gamla rullar som jag satte i i morse, lite skonsammare än plattången. Det blev jämna och fina lockar. Plattången kommer då fram snart, då jag ska jämna till lite i bak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply