Dags för mataffären.se

Nu har vi ätit upp Mathem.se-kassen. Bra mat, god mat, tillräckligt stora portioner, ingredienser kvar, så vi är nöjda. Imorgon kommer nästa matkasse. Den kommer från mataffären.se. Det ska bli kul att prova den också. Deras tanke går ut på att man får en meny med recept för 4 dagar för 4 personer. Det är tänkt att maten ska vara lättlagad och gå fort att fixa.

De har en f.d. tv-kock, Sara Begner som komponerar recepten och man kan se recepten på deras hemsida för nästföljande vecka. jag har således varit in och snokat och sett vad vi får i veckan. Bild på veckans recept påse 44

Man har stor möjlighet att välja leveransdag och leveranstid. Jag personligen tycker att det passar bra att ta emot kassarna på måndagar.

Mataffären.se är ett dotterbolag till COOP. Det betyder att man också får medmerapoäng på matkassen och på det andra man eventuellt vill passa på att handla. man kan dessutom betala vid leveransen, även med medmerakortet om jag förstod det hela rätt.  Man kan också använda sin premiecheck.

Matkassen går också att få med laktosfria ingredienser. Jag tror det är det första ”matkasse-företag” jag läst om som har alternativ. De levererar i Uppsala, Stockholm och Södertälje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply