Depigment

I torsdags fick jag en avi, som jag inte gick och väntade på. Så det var ganska spännande att åka och hämta ut paketet. Det var en tub Depigment som skickats till mig från bodystore. Då kom jag på att jag för ett tag sedan fick ett mail om att de första 10 som svarade på ett mail fick prova krämen gratis. Uppenbarligen var jag snabb nog 🙂

Jag har aldrig tidigare provat en kräm av det slaget. Jag vet att jag för en massa år sedan, när jag hade mer komplex, var och tittade på sådana krämer men inte tyckte att jag hade råd. Jag har många pigmentsfläckar, leverfläckar, fräknar och gud vet vad på hela kroppen. Det är bara att acceptera, gissar jag. Men det ska bli spännande att se om krämen kan fixa några av de mest synliga i alla fall.

De pigmentbildande cellerna – melanocyterna – finns jämnt fördelade över hela kroppen. När kroppen utsätts för solljus ökar bildandet av hudens bruna pigment – melanin – för att skydda mot strålningen.
Denna kombination angriper melaninet utan att påverka den omgivande huden. Detta gör Depigment till en unik produkt, eftersom den angriper problemområdet utan att bleka den omgivande huden!

Förresten, om du gillar bodystore på facebook kan du nu få 100 kr rabatt, men det är bara några dagar kvar…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply