Eftermiddagsfika i Bälinge

IMG_2101.JPG  IMG_2113.JPGIMG_2098.JPG

 

Tänk att det blev av idag, ingen sjukdom kom emellan. Vi brukar annars ha lite otur när vi ska ses, men så är det ju när det är fem barn inblandade.

Vi har haft en så mysig eftermiddag i Bälinge hos Jessica och flickorna först. Sedan kom L och M hem också, så vi hann träffa dem också innan vi åkte hem. Nu är vi så varma i hjärtat av allt bebisgos, allt blir liksom dubbelt så mysigt när de ju är två 🙂

Jessica bjöd på jättegod lchf-chokladkaka med frukt till. Och vi gav dem ett påskägg med lite gott till Moltas, från Bear som jag köpt på Bodystore. Glad att jag köpte på mig ett gäng så det räcker till många påskägg. Jag vet att Jessica gillar kexbaren, så jag stoppade ner en sådan plus en Cake in a cup att testa också.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply